Societat

Una dona de 95 anys mor en un accident de trànsit a la carretera del Poal a Bellvís

El turisme en què viatjava surt de la via i topa contra un mur

El conductor, un home de 90 anys, resulta ferit greu

És el tercer accident mortal d'aquest dijous

Una dona de 95 anys i veïna de Bellvís ha mort aquest dijous com conseqüència d'un accident de trànsit a la carretera del Poal al terme d'aquesta localitat del Pla d'Urgell, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les tres de la tarda. Per causes que encara es desconeixen, el turisme en què la víctima viatjava com a acompanyant ha sortit de la via i ha topat contra un mur al quilòmetre 0,3 de la LV-3311, a un centenar de metres de l'entrada de la població.

El conductor del cotxe, un home de 90 anys d'edat, ha resultat ferit greu i ha estat evacuat fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han treballat en l'accident.

És el tercer accident mortal d'aquest dijous, després que aquest matí un motorista ha perdut la vida a Cubelles (Garraf) i la conductora d'un turisme ha mort després de xocar al migdia amb un camió a Cubells (La Noguera).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia