Vallès Oriental

Montornès serà seu de la divisió de formatges i postres de Mondelez

Des de la seu vallesana es planificarà la producció de quatre plantes europees

La planta de Mondelez (antiga Kraft Foods) a Montornès es convertirà en un centre de planificació europeu de la categoria de formatges, salses i postres de la multinacional, que està previst que funcionin com una línia de negoci independent.

Des de Montornès es planificarà la fabricació del producte acabat, primeres matèries i envasat per a les quatre fàbriques que la multinacional té destinades a aquesta divisió.

La decisió, ja presa, suposarà que des de Montornès es dissenyarà el procés de producció de marques tan conegudes com les postres Royal (que precisament es fabriquen a Montornès), els formatges Philadelphia i El Caserío i la maionesa Kraft. A més de Montornès, aquests productes s’elaboren a Hospital de Órbigo (Lleó), Namur (Bèlgica) i Fallingbostel (Alemanya).

Segons informa la companyia, la decisió suposarà la incorporació de vuit treballadors, procedents de les oficines de Mondelez a Barcelona, que el grup ha decidit tancar per centralitzar la seu administrativa a Madrid. Aquest tancament afecta al voltant de 170 treballadors. Actualment s’estan negociant les condicions del trasllat del personal. Una mínima part, ja seleccionada, treballarà en aquest nou projecte per a Montornès. Els treballadors d’oficines de Barcelona també tenen l’opció d’incorporar-se a una nova estructura de la multinacional, que està constituint una societat amb Douwe Egberts –propietària de la planta de Marcilla a Mollet– centrada en el sector del cafè. Aquesta societat mixta, la creació definitiva de la qual està pendent de les resolucions de les autoritats europees de competència, tindrà la seu a Barcelona i s’espera que pugui incorporar alguns treballadors d’oficines de l’actual Mondelez a Barcelona.

Segons la multinacional, el nou centre de planificació de la categoria de formatges, salses i postres de Montornès començarà a funcionar en els mesos vinents. En paral·lel, avançaran les negociacions del trasllat d’oficines, que, probablement, acabaran al mes de setembre.

Mondelez és un grup alimentari amb diferents especialitats. A la comarca, a més de Montornès, la companyia té unes instal·lacions a Granollers, dedicades a la producció de galetes.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia