territori

El Camp de Tarragona es desperta emblanquinat, també en cotes baixes

Les previsions del Servei Metereològic de Catalunya s'ha complert al Camp de Tarragona. Moltes zones de l'interior, del Priorat, la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Camp. el Tarragonès i el Baix Penedès s'han despertat amb uns quants centímetres de neu acumulada. Poblacions com Falset, Valls, Marçà o Prades estan completament emblanquinades. A més, la neu ha agafat en cotes molt baixes, com per exemple a Vandellòs. Fins a les 9 del matí, el telèfon d'emergències 112 ha atès 750 trucades relatives a incidències causades per la neu o el gel, de les quals 13 del Baix Camp i 19, de la Conca de Barberà.

Protecció Civil manté l'alerta i indica que en les properes hores la cota baixarà localment fins a nivell del mar. A partir dels 400 metres es podran acumular entre 5 i 15 centímetres de neu. De moment, a Reus només plou, malgrat que la temperatura és força baixa a les 10 del matí, amb 2,7 graus i un 93% d'humitat, segons meteoreus.net. Es demana extramar la prudència davant les nevades i limitar els desplaçaments als que siguin imprescindibles. A hores d'ara, hi ha tallada l'AP-7, entre el Vendrell i Martorell, així com la N-420, a l'altura de Pradell de la Teixeta.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia