Osona/Ripollès

El conseller Boi Ruiz inaugura el nou CAP de Prats

El conseller de Salut, Boi Ruiz, va inaugurar el nou Centre d’Atenció Primària de Prats, que dóna cobertura tan al municipi com a la resta del Lluçanès.

Hi havia molta expectació per la visita del conseller. La comitiva d’autoritats, i nombrosos veïns, van visitar les instal·lacions. Tota la part assistencial és a la planta baixa, mentre que al primer pis hi ha les dependències destinades al personal.

Amb el trasllat, el CAP de Prats incorpora àrees com la sala de tractament i extraccions, una sala de reunions o una per a l’educació sanitària, i disposa d’un espai destinat exclusivament al personal del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Tant Lluís Vila com Miquel Casadevall destacaven el canvi qualitatiu que suposa el nou centre, de 1.000 metres quadrats, respecte al CAP que ha estat en funcionament fins ara, que en tenia 244. L’alcalde s’ha remuntat més enllà en el temps, a l’època que els metges tenien la consulta a casa.

Al centre, gestionat per l’Institut Català de la Salut, hi treballen tretze persones, entre personal sanitari i administratiu. L’inici del procés per construir-lo es remunta al 2006, tot i que les obres no van començar fins fa dos anys. Boi Ruiz posava el CAP de Prats com a exemple de la capacitat de gestió que segons ell ha tingut la conselleria malgrat el fort impacte de la crisi econòmica.

El nou CAP de Prats s’ha construït en un solar de propietat municipal, on antigament hi havia la caserna de la guàrdia civil. Les obres han costat més de 2 milions d’euros.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]