Societat

Loteria Sagarrull de Girona reparteix 3,75 milions d'euros

Corresponen a 30 dècims del segon premi, el número 92845, que es van comprar junts per finestreta

La demarcació de Girona ha estat un any més poc afavorida en la loteria de Nadal. L'excepció, però, la va marcar l'administració de loteria Sagarrull, a la plaça Marquès de Camps de Girona. L'establiment va repartir tres sèries del segon premi de la loteria de Nadal d'aquest any, amb el número 92845. Els 30 dècims es van vendre per finestreta.

Al voltant de les dotze del migdia el punt de venda de loteria es va anar omplint de curiosos i mitjans de comunicació. L'alegria i els nervis dels propietaris de l'establiment, Elisa i Joan Sagarrull, i de la treballadora per haver donat el premi eren evidents. Van ser, però, els que ho van celebrar més efusivament, ja que al llarg del matí no va passar ningú per l'administració que s'identifiqués com un dels premiats. Els gestors de l'establiment asseguren que no saben qui va adquirir els dècims guanyadors. El que sí que saben és que es van vendre de cop. “Els números es van comprar correlatius”, explicava ahir Joan Sagarrull. Aquest fet el porta a pensar que devia comprar-los una mateixa persona i que els números devien ser per a alguna entitat o empresa.

Es tracta del premi més important que l'administració –la número 4 de Girona– ha donat mai de la loteria de Nadal. La Sagarrull de Girona va obrir les portes el 1974, va explicar Elisa Sagarrull. El 1996 va repartir totes les sèries d'un cinquè premi.

També, el quart a Girona

La capital gironina també va tocar la sort ahir amb una petita part d'un quart premi del número 67.009 de l'administració del carrer Maçana, al barri de Santa Eugènia. Els propietaris van certificar que havien venut per terminal el número premiat amb 20.000 euros al dècim, però no va saber concretar quants n'havien venut ni qui eren els afortunats.

LA FRASE

Els 30 dècims es van vendre seguits, això fa pensar que devien ser tots per a una entitat o empresa
Joan Sagarrull
propietari de loteria sagarrull

Dècims a Lloret, Blanes i Roses

A Lloret de Mar, l'administració número 1, situada a la plaça dels Germans Maristes (la plaça de la Magnòlia), va repartir un dels dècims del segon premi de la rifa d'ahir, el número 92.845, que va significar 125.000 euros. Segons informa Nova Ràdio Lloret, la premiada és una veïna de Lloret, la Roxana, que ja va anar ahir fins a l'administració de loteria i va dir que el premi li serviria “per tapar forats”.

A Blanes va tocar un dels dècims del 07617, un dels quarts premis de la rifa. La butlleta es va vendre a l'administració número 3 de Blanes, situada al carrer Sebastià Llorens, al barri de Mas Enlaire. L'afortunat va guanyar 20.000 euros amb un dècim, que havia adquirit mitjançant el dispositiu electrònic de l'administració. Aquest quart premi (el 07617) també va deixar un pessic a la llibreria Cati de la urbanització Santa Margarida, de Roses. Segons els propietaris, és un número adquirit també amb dispositiu electrònic.

j. ferrer / m. Vicente



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]