Societat

Visita al castell en la fira d'hivern de Porqueres

La XIX Fira d'Hivern de Porqueres, que comença a les nou d'aquest vespre al centre cívic, amb un concert del grup Minerva, inclou per primer cop una visita guiada al jaciment arqueològic del castell, un recinte que es troba en una propietat privada i, per tant, no sol mostrar-se al públic. La visita s'ha programat per les onze del matí i quan acabi s'oferirà un tast gastronòmic.

El mercat tindrà lloc demà al matí a la zona de can Carreres. Hi participaran 26 parades de productes artesanals, amb una important presència de les entitats locals, segons ha avançat la regidora Elisa Teixidor.

En el programa de dissabte figuren també un concurs de dibuix sobre asfalt, un espectacle infantil a càrrec de Pep Puigdemont, un concert de música a càrrec del grup Què Tal, un concurs d'elaboració d'allioli i un ball amenitzat per l'esmentada formació. De les propostes de diumenge destaquen una prova de cros escolar i un espectacle de màgia a càrrec de Joana Andreu. I de les de dilluns, la 19a Cursa Popular, la fira del petit mercader, la trobada castellera i el Gran Dictat de Porqueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia