Societat

municipal

ICV demana aturar la Pota Sud de Vic

El grup parlamentari d'ICV-EUiA ha entrat a la mesa del Parlament una proposta de resolució sobre el projecte de la Pota Sud de Vic. A la proposta es demana directament que la cambra catalana insti el govern a deixar sense efecte el projecte de Pota Sud i del qual l'Ajuntament de Vic en defensa la conveniència, igual que els consistoris de Calldetenes i Santa Eugènia. Al contrari que ICV-EUiA, són partidaris de presentar al·legacions, si s'escau, un cop el projecte estigui definit.

La futura construcció d'aquesta carretera, de la qual encara no es coneixen detalls però sí el traçat aproximat, aquest estiu ja ha posat en guàrdia veïns del sud de Vic, que també hi han mostrat la seva disconformitat i han demanat públicament que se n'abandoni la idea ja que consideren que provocaria un dany irreparable a un pulmó verd de la ciutat de Vic i que la seva construcció no està justificada.

L.C. / EL 9 NOU



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]