Societat

Un treballador mor en caure-li al damunt un peça cilíndrica a Lliçà d'Amunt

Un altre operari ha rebut l'impacte a l'esquena i se l'ha traslladat a l'hospital de Granollers amb lesions lleus

Un treballador ha mort aquest dissabte quan una peça cilíndrica li ha caigut al damunt mentre realitzava obres a l'interior de la nau d'una empresa tèxtil al polígon de Can Montcau, a Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental). Segons els Mossos, un operari manipulava un cable des d'una grua quan, per causes que encara es desconeixen, la peça s'ha desprès del seu lloc d'origen i ha impactat contra el cos de l'home provocant-li la mort quasi immediata. Un altre treballador ha rebut també l'impacte a l'esquena, que li ha provocat lesions lleus. L'han traslladat a l'hospital de Granollers. La víctima és un home de 53 anys de Santa Coloma de Gramenet.

Els Mossos han rebut l'avís d'accident laboral a dos quarts de deu del matí. Al lloc de l'accident s'han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de Granollers, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]