Societat

Alaquàs oferira durant juliol i agost, escola d'estiu i menjador escolar

Més de 156 xiquets i xiquetes es beneficiaran d'aquesta iniciativa creada per garantir als menors una alimentació completa en el període estival i un estiu d'oci diferent

L'Ajuntament d'Alaquàs facilitarà aquest estiu que els xiquets i xiquetes de les famílies amb menys recursos d'Alaquàs tinguen garantida una alimentació completa en aquest període estival i puguen gaudir d'un estiu diferent participant en les activitats municipals organitzades.

Al voltant de 156 xiquets i xiquetes es beneficiaran d'aquesta mesura a través de la qual podran gaudir de manera gratuïta del programa municipal Apunta't a l'Estiu i en els serveis complementaris d'escola matinal així com de l'activitat de menjador.

Aquesta iniciativa forma part de la política social duta a terme per l'Ajuntament d'Alaquàs per tal d'ajudar a les famílies amb menys recursos del municipi i garantir uns serveis bàsics als xiquets i xiquetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia