Societat

urbanisme

Veïns de Premià fa mig any que ocupen una empresa

La fàbrica de Can Sanpere, en ple centre de Premià de Mar, fa sis mesos que va ser ocupada per un grup de ciutadans que reclamen que sigui zona verda i d'equipaments, tal com recull l'actual pla urbanístic del municipi. El mes d'abril una sentència donava la raó a la firma Josel, del grup Núñez i Navarro, perquè pogués aixecar una indústria en aquells terrenys després de set anys de litigi amb l'Ajuntament i emparant-se en l'anterior pla urbanístic que permetia la construcció. Un cop feta pública la decisió judicial, un grup de veïns que posteriorment es van constituir en plataforma va ocupar la fàbrica per evitar-ne l'enderroc. En aquests sis mesos, Salvem Can Sanpere ha reivindicat l'espai programant diversos actes i reclamant un procés participatiu per decidir el futur de l'espai.

El consistori, capitanejat per Miquel Buch (CiU), manté la pugna judicial amb Josel mentre intenta negociar una permuta de terrenys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.