Reportatge

La recepta

Tàrtar de tonyina

EL MIMOLET presenta una varietat de tàrtar amb ous de salmó, alvocat i daus de gintònic

Es talla el tall de tonyina a la manera d'un bistec tàrtar clàssic. Un cop tallat, es posa en un bol i es xafa i barreja amb la salsa de soja, la cullerada de vinagreta, la mostassa o el rave japonès fins que quedi una massa consistent. A l'hora d'emplatar, primer es posa una base de crema de llimona i, al damunt, es col·loca el tàrtar acompanyat d'ous de salmó –un gust que combina molt bé amb el salmó–, els daus d'alvocat i els geminats. El plat es pot acompanyar d'uns daus de gintònic i es pot servir amb torradetes, damunt de les quals es pot posar un xic de cada cosa i notar així la barreja de sabors.

Núria astorch

Recepta:
Mimolet. Pou Rodó, 12. Girona
INGREDIENTS:
110 g de tonyina picada, salsa de soja, tabasco, mostassa o rave japonès (al gust de cadascú), vinagreta, 1/4 d'alvocat, ous de salmó, germinats, crema lleugera de llimona i daus de gintònic.
Situat al barri vell de Girona. Va ser inaugurat el 2006 i el porten David Illa i Mar Hernàndez amb la idea de portar la cuina catalana més contemporània a aquest barri en plena efervescència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.