Escapades

La recepta

Tapes que no s'acaben mai

RESTAURANT FANDIÑO Un sopar diferent a base de plats petits però de gran creativitat

Qui diu que el sopar s'ha de tancar en els límits del menú? Al bar restaurant Fandiño de Calella proposen una nova manera d'afrontar l'àpat nocturn a base de propostes creatives on la imaginació es combina amb la tradició. Petits grans plats en què les patates braves es donen la mà amb els pebrots de Padrón, els calamars amb la torrada amb escalivada o els seitons marinats amb la xistorra. La cuina al servei dels estómacs més potents i, alhora, més exigents. Perquè no serà fins que el comensal accepti la rendició incondicional que la cuina deixarà de servir plat darrere plat. Un gran repte culinari.

t.m.

Recepta: Calamars farcits
Fandiño. Carrer Sant Jaume, 313. Calella
INGREDIENTS:
Calamars plens d'un farcit de carn picada, potes de calamar, pebrot, ou dur, un sofregit de ceba i tomàquet i una salsa casolana.
El restaurant bar Fandiño és a peu de la carretera N-II, a Calella, i és difícil trobar-hi lloc al migdia. La màgia gastronòmica arriba, però, quan es fa de nit i la cuina serveix els sopars de tapes


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.