Societat

Detenen un home de 31 anys acusat de la mort de la seva parella a Sant Feliu de Codines

La víctima ha estat traslladada a l'hospital, on finalment no ha pogut superar la gravetat de les ferides per arma blanca

El presumpte agressor i la víctima estaven acompanyats d'altres persones, que són les que han alertat els Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la matinada un home de 31 anys acusat l'homicidi de la seva parella, una dona de 33 anys, a Sant Feliu de Codines, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets s'han produït al voltant de les quatre de la matinada quan el presumpte agressor i la víctima, ambdós de nacionalitat espanyola, han mantingut una baralla i l'home hauria agredit mortalment amb una arma blanca la seva parella.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, on han trobat la víctima ferida. Tot i que ha estat traslladada ràpidament a l'hospital, finalment ha mort i els Mossos han detingut l'home.

En el moment de l'agressió, el presumpte agressor i la víctima estaven acompanyats d'altres persones, que són les que han alertat els Mossos d'Esquadra, al voltant de les quatre de la matinada.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s'ha fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.