Societat

Un home de 65 anys mor ofegat a la costa de Premià de Mar

El banyista, veí del Masnou, havia sortit a navegar en una embarcació al costat de tres persones més

Amb aquesta ja són 13 les persones que han mort ofegades aquest any a les costes catalanes

Un home de 65 anys ha mort ofegat aquest migdia mentre es banyava a 200 metres de la costa de Premià de Mar, a la comarca del Maresme. El Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya (CECAT), que ha rebut l'avís del succés sobre les 12:30 hores, ha explicat que el banyista, veí del Masnou, havia sortit a navegar en una embarcació al costat de tres persones més.

Dues d'elles estaven pescant, mentre l'home mort nedava prop de l'embarcació, a uns 200 metres de la costa, amb un altre company quan s'ha començat a trobar malament. Els tres acompanyants han vist com l'home mostrava signes d'ofegament i l'han traslladat fins al port de Premià, on han intentat reanimar-lo efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha desplaçat fins a la zona dues unitats.

També han participat en el rescat dues dotacions dels Bombers, tres dels Mossos, una de la Policia Local de Premià i personal de capitania marítima.

Amb aquesta ja són tretze les persones que han mort ofegades aquest any a les costes catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.