Societat

Mor un home ofegat a la platja de l'Escala

La víctima ha patit una aturada cardiorespiratòria mentre es banyava acompanyat de la seva dona

Amb la d'avui, ja són dotze les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes

Josep V. P., veí de Banyoles de 82 anys, ha mort aquest dijous al matí a la platja de Riells de l'Escala. Segons les primeres indagacions, l'home ha patit una aturada cardiorespiratòria mentre es banyava acompanyat de la seva esposa. Els serveis d'emergència han rebut l'avís del succés a les 10.57 hores.

Membres del servei de socorrisme de la Creu Roja l'han tret de l'aigua i li han practicat les primeres maniobres de reanimació. Després han arribat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han seguit practicant les maniobres de reanimació sense èxit.

Amb la d'avui, ja són dotze les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes. El 10 de juny va morir un jove de 19 anys a Castelldefels . El 27, un home de 76 a la platja de la Mar Bella, a Barcelona. L'endemà, un altre home de 76 anys a Cunit i un de 77 a Vandellòs. El 30 de juny, un jove de 20 anys a Platja d'Aro.

El 2 de juliol va morir un home de 31 anys a Vilassar de Mar. El 24 del mateix mes, un altre home de 58 anys a l'Estartit. L'endemà, un home d'entre 40 i 50 anys a Pineda de Mar. El 26 de juliol, una dona de 73 anys a Altafulla. El 29 de juliol, un home de 72 anys va morir a l'Estartit. I finalment, l'1 d'agost va morir un home de qui no consta l'edat a Castelldefels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.