Monogràfics

SANT MARTÍ VELL (Gironès)

Fira de titelles

Un nom per a les goges

Després de la inauguració de l'exposició de titellaires i del taller de titelles, dissabte al vespre arribarà un dels moments més esperats de la fira per tothom. Amb els carrers a les fosques, els titelles màgics tornaran a passejar pels carrers de Sant Martí Vell, en una nova edició de la Revetlla Màgica. El drac, el follet arribat de Barcelona, el suro i les dues goges estaran acompanyats pels ratpenats que han fet els nens del poble i per les nimfes petites. Aquest recorregut, per al qual es recomana dur llanternes, disposarà de l'animació del grup de percussió Taxeks i inclourà el bateig de les goges, que a partir d'ara ja tindran nom. La nit s'allargarà amb l'espectacle A mans plenes de la companyia La Fanfarra.

Titelles a la plaça

Diumenge a la tarda, a més de visitar el mercat de venda i d'intercanvi de joguines i altres andròmines, es podrà assistir als espectacles Contes en clau de fa, de la companyia Alaigua Teatre i El cargol mossi i el cuc, de La Closca. La fira es clourà amb el repartiment de premis del concurs de titellaires.

30 de juny i 1 de juliol. Exposició de titellaires al Centre Social.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.