Societat

Primera Setmana de la Dona a Corbera

Les activitats abracen un bon grapat de propostes novelles per a la localitat

Comença la programació dilluns 5 de març amb la diputada autonòmica i advocada Mònica Oltra, que compartirà taula junt amb la historiadora M. Josep Torres i la periodista Mentxu Balaguer en la tertúlia “El treball de les dones i la igualtat”.

Corbera celebra la I Setmana de la Dona.”Una Setmana de la Dona pensada per a tots” segons apunta Jordi X. Vicedo, alcalde de la localitat. El consistori Corberà posa de relleu la data commemorativa del 8 de març “Dia de la Dona” amb una variada programació cultural que tindrà lloc del 5 al 9 de març.

“És de destacar la gran resposta i implicació de les associacions locals a les activitats culturals i lúdiques organitzades per l'àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Corbera, com ara bé: les festes de Setembre, la programació de la Festivitat del 9 d'octubre, el Nadal així com la Cavalcada de Reis, entre moltes altres, com afirma la seua regidora Pilar Franch qui espera igualment la participació del poble en les activitats de la Setmana de la Dona.

Les Mestresses Tyrius visqueren el passat dijous 1 de març la prèvia de la Setmana de la Dona amb un berenar de germanor per a les prop de 200 associades. I la vesprada de dilluns dia 5 de març, a les 18.30h, a la Casa de Cultura, s'enceta oficialment la Setmana de la Dona amb la inauguració de l'exposició Dones Premi Nobel, mostra cedida per l'Institut de la Dona de la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana; i donarà pas a la tertúlia sobre les dones, la igualtat i el món laboral, amb l'especial participació de la diputada autonòmica Mònica Oltra a la tertúlia.

Un videofòrum a càrrec del Club de lectura de la Biblioteca Municipal, la I Marxa a peu de la dona al paratge local de les Fontanelles i un taller de Risoteràpia i relaxació completen les vesprades de dimarts, dimecres i dijous. L'espectacle teatral gratuït Confessions de set dones pecant soles tanca la nit de divendres al Saló Polivalent i donarà per conclosa la programació de la I Setmana de la Dona a Corbera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.