Societat

successos

Detenen un camioner borratxo per provocar el pànic a l'AP-2

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la nit un conductor begut que conduïa un camió de gran tonatge i que va provocar el pànic a l'autopista AP-2, al seu pas pel Papiol. Segons la policia, el camioner conduïa en ziga-zaga, sense un pneumàtic i havia provocat dos accidents amb altres vehicles. En arribar-hi, una patrulla va comprovar que hi havia una retenció de cotxes que circulava darrere del camió per evitar accidents. El conductor del camió, de 45 anys i natural de Polònia, presentava un estat d'intoxicació etílica “evident”, segons els agents, i va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,9 mg/l.

Segon motorista mort

D'altra banda, un motorista, de 51 anys i veí d'Olot, va morir ahir a l'hospital Josep Trueta de Girona després de xocar amb un tot terreny a la C-63, a Brunyola (Selva). És el segon motorista mort aquest cap de setmana. El primer també es va accidentar a la C-63, abans-d'ahir a Vidreres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.