Societat

Localitzen el cos sense vida d'una persona al canal de Seròs

Els primers indicis apunten que podria tractar-se de l'home de 50 anys desaparegut aquest dimarts a la nit a Sudanell

El dispositiu de recerca de Bombers i Mossos continua cercant una altra persona, de nacionalitat txeca, que també hauria caigut al canal

Membres dels equips de rescat que participen en la recerca de dues persones al canal de Seròs han localitzat als volts de les cinc d'aquesta tarda un cos sense vida a l'interior del canal del qual encara se'n desconeix la identitat, prop de les comportes d'Utxesa. Tot i això, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els primers indicis indiquen que podria tractar-se de l'home de 50 anys que es buscava des d'ahir al vespre i que hauria pogut caure a Sudanell.

A banda, el dispositiu de recerca de Bombers i Mossos continua cercant, des del migdia, una altra persona, de nacionalitat txeca, que hauria caigut al canal, per causes desconegudes, a l'altura del municipi d'Albatàrrec.

El dispositiu de recerca està format per onze dotacions dels Bombers de la Generalitat, de la unitat Subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), del Grup de Recerca Caní (GRC), i diverses dotacions terrestres, a més de cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, entre les quals, la unitat subaquàtica. Les tasques de búsqueda es centren entre Sudanell i el pantà d'Utxesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.