Festes populars i fires

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

Mercat del Mar

Valors mariners locals

Recuperar els valors mariners continua sent un dels objectius d'aquest mercat, que en aquesta edició presenta 28 parades de productes relacionats amb el mar i amb tot tipus d'artesania que ompliran 150 metres del passeig marítim, entre el restaurant Voramar i Cal Quim. La fira, que estarà oberta divendres a la tarda i dissabte i diumenge, de les onze del matí a les onze del vespre, aproximadament, s'alterna amb diferents actes com ara música ambient, la varcada i treta de gussis (es treuen les barques com es feia antigament, amb cavalls i tot) i la subhasta de peix a l'antiga –dissabte a les 7 de la tarda davant la biblioplatja.

Es pot aprofitar l'ocasió per conèixer la zona dalt d'un carrilet turístic, que tot el mes de juliol recorrerà els carrers del municipi.

Del 8 al 10 de juliol. Al passeig marítim (altura passeig Colom). Divendres, tarda i vespre; dissabte i diumenge, tot el dia fins a les 22 o 23.00 h. 977 64 45 80.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.