Monogràfics

SANT FELIU DE PALLEROLS (Garrotxa)

5a Festa dels Anys 60

Tornen els seixanta

Amb només quatre edicions a l'esquena, aquesta festa que reviu els anys seixanta s'ha convertit en un clàssic de l'estiu per als veïns del poble i forans. Així, la vila recordarà un any més les cançons i la música d'aquesta època amb les actuacions dels conjunts musicals Fórmula V i Els Corbs Negres, que fan ballar tant els nostàlgics com els més joves, que també s'apunten a la festa. A més, aquest any s'introdueixen al revival els guateques, sopars a preus populars i a la fresca que es podran prendre abans de ballar. L'acte, que comença a les nou del vespre, està presentat pel president del Club de Fans, Jordi Sellas.

9 de juliol. A partir de les 9.00 h a la plaça de Ca les Hermanes. Preu de les entrades: 20 euros, i 15 euros l'anticipada (es poden comprar a l'ajuntament de Sant Feliu i en diferents establiments locals de les Planes d'Hostoles, Sant Esteve d'en Bas, les Preses i Olot). 972 44 40 11.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.