Societat

bellcaire d'empordà

L'exalcalde diu que ha defensat ‘Bandera de Catalunya' sempre

Gifre recorda que la major part de la junta era de la llista perdedora del 2007

L'exalcalde de Bellcaire d'Empordà en l'anterior mandat Jaume Gifre va voler deixar clar ahir que ell “sempre” ha defensat l'espectacle Bandera de Catalunya. I, si no es va tirar endavant, ho justifica més pel fet que la major part de la junta de l'espectacle era de la llista que va perdre les eleccions el 2007, en què ell va ser alcalde, que no pas pel trasllat de material d'un local municipal de manera provisional. “Cosa que va derivar en una sèrie de fets desafortunats que van afectar directament la representació”, conclou Gifre.

Pere Solés, tresorer de la nova junta creada recentment per tornar a fer Bandera de Catalunya, després de quatre anys en què no s'ha representat, va ratificar ahir que “ara hi ha unes condicions més favorables per poder-la desenvolupar. Ara hi ha un alcalde predisposat”.

Tot i això, Solés va voler deixar clar que la nova junta no vol remoure el passat. “La voluntat de la junta és tirar endavant sense necessitat de mirar enrere”, va dir el tresorer.

La resta d'integrants de la nova junta són Jordi Antúnez, com a president; Ester Pujol, directora de l'assemblea; Susanna González, secretària, i els vocals Carles Camps, Cristina Tell i Xavier Riembau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.