Societat

El Twitter de Vilassar de Mar competirà amb el d'Obama al premis Shorty Awards

El compte de l'ajuntament del Maresme ha quedat finalista en la tercera edició d'aquests guardons, que reconeixen la tasca de persones, entitats, organismes i institucions a la xarxa social

Ha superat aspirants com la NASA, Sarah Palin o Arnold Schwarzenegger

El canal de l'Ajuntament de Vilassar de Mar a Twitter ha quedat finalista en la tercera edició dels premis internacionals Shorty Awards en la categoria de Govern després de les votacions dels internautes, segons han confirmat fonts municipals.

Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions en les xarxes socials, concretament a Twitter, i consta de 30 categories en total. El compte del consistoriha quedat finalista en la categoria de govern, en què també s'ha nominat l'analista John Moore, el president dels EUA, Barack Obama l'alcalde de Newark, Cory Brooker, el congressista de Virginia Eric Cantor i el del britànic Lord Credo.

Es tracta del primer canal europeu finalista i ha estat el tercer més votat pel públic d'entre un total de 354 candidatures, per davant d'altres destacats com la NASA o les dels senadors nord-americans Gabrielle Giffords, Arnold Schwarzenegger o Sarah Palin.

El regidor de Comunicació i Noves tecnologies, Laureà Folch, ha declarat: “En aquesta legislatura hem fet un important salt qualitatiu en l'ús de les noves tecnologies. Vam prometre que posaríem la tecnologia al servei de les persones i ho hem dut a terme”.

“L'Ajuntament de Vilassar de Mar ha estat pioner en utilitzar Twitter i Facebook per arribar a la gent, per ser pròxims, per informar de totes les novetats i serveis que ofereix l'administració local, i altres municipis han seguit el nostre exemple”, ha comentat.

El pròxim 28 de març es donarà a conèixer el guanyador dels Shorty Awards en una cerimònia que se celebrarà a Nova York.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.