Societat

Projecció d'un documental per fer el balanç de la Setmana de la Llengua

Avui dimarts al Cinema Castellet de Perpinyà a les 19.10 h, i el proper divendres 19 de novembre a l'Espai Gavroche d'Elna a 21.00 h, dues vetllades especials seran organitzades per la projecció del documental «Setmana per la Llengua». El documental d'una hora i deu minuts de durada, realitzat per Alex Gaultier, és subtitulat en francès i en català. Les projeccions seran seguides d'un debat i d'un concert amb Samir, Nanou, Benquebufa i Lili Baba (Col·lectiu Joan Pau Giné).

Aquest documental mostra la reflexió dels Angelets de la Terra, entitat organitzadora de la Setmana de la Llengua, fent un balanç de les activitats (cinema, teatre, poesia i musica) que van ser presentades durant la quarta edició d'aquest festival que va tenir lloc al mes de maig del 2010. En el film s'hi poden veure les entrevistes d'en Gerard Jacquet (animador a Radio França Rosselló, poeta, contaire i músic), l'actor Sergi López, Joan Daniel Bezsonoff (escriptor rossellonés, Joan Pere Le Bihan (director general de la Bressola i cantautor), Miquel Mayol (exdiputat europeu i president de la Porta dels Països Catalans), entre altres.

El documental « Setmana per la Llengua » permet als qui no van poder assistir a les activitats proposades pels Angelets de la Terra de comprendre i integrar llur reflexió humanista, explica Ramon Faura, el promotor d'aquesta iniciativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.