Societat

Una parella que vivia a la casa del crim del congelador centra les investigacions dels Mossos

La policia distribueix la fotografia de l’home i la dona desapareguts després del crim

Els Mossos d’Esquadra han centrat la investigació a localitzar al matrimoni que vivia amb la parella que dimecres va aparèixer esquarterada en un congelador del casa seva, a la urbanització de Ca n’Amat, a Abrera (Baix Llobregat). L’home mort era germà del sospitós, que es diu Hèctor, ara fugit. La dona fugida respon al nom de Susanna.

La policia autonòmica ha distribuït als diferents cossos policials de Catalunya i l’Estat espanyol les fotografies d’Hèctor i la seva dona, Susanna, dels quals no se sap res des del cap de setmana. Tots els indicis de la investigació apunten a aquesta parella, ja que qui va cometre el crim va entrar a la casa sense problemes i va tenir tot el temps per netejar les restes del crim. Qui millor, doncs, que algú que hi vivia.

El mòbil del doble assassinat i la manera com s’hauria comès no han transcendit. Ahir també es va localitzar, en carrers propers a la zona, un dels dos cotxes que s’havien trobat a faltar a la casa. Tampoc se sap res dels gossos que vivien amb les dues parelles.

Els veïns de la urbanització apuntaven dijous que els dos germans haurien discutit en no posar-se d’acord en vendre la casa. De fet, la parella que s’està buscant feia anys que vivia en aquesta torre mentre que les víctimes, un home de 30 anys de nacionalitat espanyola que va aparèixer trossejat i la seva xicota, una xinesa de 26 anys embarassada de sis mesos, es van traslladar a viure allà fa un parell de mesos.

Va ser la mare dels dos germans qui, dimecres al migdia, en obrir el congelador, situat a la planta baixa, per anar a buscar beguda o menjar, va fer la macabra troballa. El cap de setmana ja havien donat l’avís a la policia, ja que ningú sabia res de les dues parelles. Dimarts, tot i que els Mossos van inspeccionar l’habitatge, no hi van trobar res.

La dona xinesa treballava en una perfumeria d’un centre comercial de Sant Vicenç dels Horts. Ahir al matí cap de les companyes de botiga van voler articular paraula davant dels periodistes. Corpreses per la tragèdia, només van deixar anar que “era una bona persona i una bona companya”. No van voler dir res més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva