Societat

Busquen el germà i la cunyada del noi mort en el crim d'Abrera

El cos del jove havia estat esquarterat i amagat al congelador juntament amb el cadàver de la seva dona, embarassada de sis mesos. Les dues parelles compartien la casa

El germà i la cunyada de la parella assassinada a Abrera estan il·localitzables des de fa dies, i aquesta desaparició –la família tampoc sap on són– és considerada sospitosa per la policia, que ha començat a buscar la parella.

De fet, les dues parelles vivien juntes a la mateixa casa de la urbanització Can Amat, on els cadàvers van ser localitzats ahir en un congelador domèstic. El cos de la noia, embarassada de sis mesos, estava sencer, però el de l'home no: en ser més corpulent que la seva companya, els assassins s'haurien vist obligats a trossejar-lo per fer-lo cabre dins de l'electrodomèstic.

La mare del noi i un amic de la família van fer la troballa macabra aquest dimecres al migdia, en obrir el congelador per buscar-hi alguna beguda o aliment. La sorpresa va ser majúscula, ja que el dimarts mateix, 24 hores abans, els mateixos familiars i els Mossos d'Esquadra havien estat a la casa per comprovar si els seus habitants hi eren. No hi van trobar ningú, però tampoc hi havia indicis de violència ni cap taca de sang.

La parella morta era buscada des de feia dies, ja que dilluns la noia no va anar a treballar a la botiga de Sant Vicenç dels Horts on tenia la feina. El cap de setmana, la família ja havia contactat amb la policia.

Les víctimes eren una noia xinesa de 26 anys i un home català de 30 anys. Els Mossos investiguen ara quins motius de desavinença hi havia entre les dues parelles. També intenten aclarir si el crim es va cometre a la mateixa casa o no. La policia científica s'ha passat tot aquest dijous a l'immoble escorcollant-la de dalt a baix i buscant possibles taques de sang netejades, ja que a simple vista no se'n veien. També busquen l'arma del crim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona