Societat

Declarats dos incendis a les Balears

Prop de l'aeroport de Son Sant Joan crema un foc amb tres focus diferents, i al costat de la depuradora de Santa Eulàlia, a Eivissa, ja s'han cremat 2 hectàrees de massa forestal

Dos incendis cremen a les Balears, un a Mallorca i un altre a Eivissa. Aquesta tarda s'ha declarat un incendi al municipi de s'Aranjassa, a prop de l'aeroport de Son Sant Joan, a l'illa de Mallorca. L'incendi crema amb tres focus diferents i es considera força important, malgrat que encara no s'ha fet cap balanç de la superfície cremada.

Segons les primeres informacions, el foc hauria començat a la zona del Camí de Can Peixet, on amenaçava un nucli de vivendes, però els bombers han pogut extingir aquestes flames. Després ha començat a cremar una altra zona, propera al Camí de s'Olivaret.

Per altra banda, els bombers treballen per extingir un incendi que s'ha declarat al costat de la depuradora del municipi de Santa Eulària, a l'illa d'Eivissa. De moment, ja han cremat dues hectàrees de massa forestal.

La conselleria de Medi Ambient de les Balears ha activat l'estat d'emergència per les altes temperatures i el fort vent, que dificulten el control de les flames.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.