Societat

Una avaria en la senyalització causa retards de 20 minuts a la línia que uneix Barcelona i Puigcerdà

Quan succeeix un incident d'aquest tipus tots els semàfors es posen en vermell per seguretat i es van obrint tren per tren per evitar xocs, fet que alenteix de forma considerable la circulació

Una avaria que afecta el sistema de senyalització entre les estacions de Granollers, Canovelles i Parets del Vallès està causant retards de vint minuts a la línia R3 de Rodalies, que comunica Barcelona i Puigcerdà (Cerdanya).

L'avaria, que s'ha detectat a les vuit d'aquest matí, s'ha resolt a les 9.40, segons ha comunicat el gestor d'infraestructures Adif, que també ha assenyalat que espera recuperar la normalitat en la circulació dels trens al llarg del matí.

La incidència s'ha produït en els sistemes de senyalització dels trens i, segons les mateixes fonts, quan això succeeix tots els semàfors es posen en vermell per seguretat i es van obrint tren per tren per evitar xocs, fet que alenteix de forma considerable la circulació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.