Societat

Detenen a Normandia els dos sospitosos del crim d'Abrera

El germà i la cunyada de la parella assassinada feia 15 dies que dormien al cotxe en un pàrquing. Les víctimes van ser localitzades al congelador de casa seva

Vivien al cotxe i feia quinze dies que eren al mateix pàrquing de Le Havre: un error que va delatar els sospitosos del doble crim d'Abrera, perquè la policia francesa es va fixar en el vehicle, que va trobar sospitós, i va mirar si constava en alguna base de dades policial.

Efectivament, les dades del cotxe eren en una petició dels Mossos d'Esquadra, que havia alertat tots els cossos que els interessava localitzar-lo. Va ser així com van descobrir, aquest dimarts, Héctor Ferrer i Susana Pérez, germà i cunyada del noi assassinat, Hugo Ferrer, a l'agost, juntament amb la seva companya, Xianzhi Liang, i enterrat al congelador de casa seva, a Abrera.

El cadàver del jove assassinat va ser esquarterat per fer-lo cabre al congelador. El de la noia, de constitució menuda, estava sencer. Xianzhi Liang estava embarassada quan va ser assassinada.

Els dos sospitosos vivien a la mateixa casa que les víctimes, i encara s'ha d'aclarir si l'immoble té alguna relació amb el mòbil del crim, que es va produir entre el 26 i el 27 de juliol i va ser descobert el 29. També s'ha de comprovar si les empremtes relacionades directament amb els fets són dels dos sospitosos.

Tot i que Ferrer i Pérez són sospitosos des del primer moment, ja que van fugir sense cap explicació, ha costat un mes i una setmana trobar-los, perquè no han fet cap moviment que deixés rastre. Es van endur diners en metàl·lic de la casa del crim i els han gastat amb moderació, de manera que no han necessitat anar a cap caixer automàtic per treure'n més. Tampoc s'han registrat en cap pensió ni en cap hotel, ni han estat atesos en cap centre mèdic: no han donat el seu nom enlloc, i no s'han delatat fins que s'han quedat 15 dies al mateix punt.

Quan siguin traslladats a Catalunya, els investigadors dels Mossos d'Esquadra els podran prendre declaració.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la ‘superilla’ de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto

societat

Restauren 4 barraques de vinya i més de 100 metres de murs de pedra seca al Bages en un programa de reinserció laboral

MANRESA