Societat

Dinou detinguts per 150 robatoris de cotxes de luxe i assalts a l'autopista

La investigació ha permès recuperar 42 vehicles de luxe robats, un revòlver, una pistola, munició, 16.000 euros, targetes de crèdit, joies i documentació falsificada

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut en una operació conjunta 19 persones acusades d'integrar una xarxa a la qual s'atribueixen més de 150 robatoris de vehicles de gamma alta i assalts a turistes en autopistes de l'arc mediterrani, al tram entre Girona i Alacant.

Segons ha informat la policia, els detinguts, tots de nacionalitat algeriana menys un que és espanyol, es dedicaven a robar vehicles de gamma alta, encara sense matricular, emmagatzemats en esplanades dels ports de Catalunya i la zona de València i a assaltar turistes que paraven en àrees de descans de l'autopista AP-7.

La investigació policial conjunta ha permès recuperar, entre d'altres, 42 vehicles de luxe robats, un revòlver del calibre 38, una pistola, munició diversa, una pistola elèctrica, 16.000 euros en efectiu, targetes de crèdit robades, un centenar de telèfons mòbils robats, ordinadors portàtils, joies, rellotges, armes blanques i passaports i documentació robada i falsificada.

La Guàrdia Civil i els Mossos van iniciar la investigació per aquest cas el novembre passat i han comptat amb la col·laboració de la gendarmeria marroquina i la gendarmeria francesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.