Societat

Desarticulen un grup de lladres especialitzats en robatoris a oficines de l'Eixample

Policial

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup de cinc lladres especialitzats en robatoris a oficines ubicades al distrcite de l'Eixample de Barcelona. Els imputen 17 robatoris amb força perpetrats en menys d'un mes, entre el 22 de juliol i el 12 d'agost, tot i que no descarten que puguin estar implicats en altres robatoris. Després de declarar davant el jutge, els detinguts, tots amb antecedents penals per fets semblants, van quedar en llibertat amb càrrecs.

La detenció va tenir lloc el 12 d'agost a la matinada quan agents dels Mossos van enxampar diverses persones carregant material informàtic a l'interior d'un vehicle davant un edifici d'oficines. Els lladres robaven tot allò que podien, com ara televisors, càmeres de fotografia i altaveus.

Els detinguts sempre actuaven de la mateixa manera. Forçaven la porta d'entrada de les oficines, la majoria de les quals no disposaven de mesures de seguretat, i s'emportaven ordinadors i, en general material informàtic i audiovisual, a més de diners.

Els detinguts són Joan B.C., de 28 anys, i la seva parella sentimental Dolores U.M., de 23 anys, Juan Antonio U.M., de 26 anys, i Segio C.M., de 22 anys, tots quatre de nacionalitat espanyola, i Alex Orlando R.M., de 25 anys i de nacionalitat peruana. Els cinc detinguts viuen a Barcelona.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.