Societat

Passen a disposició judicial sis dels 'skins' detinguts per agressions racistes i un robatori a Girona

Sis dels vuit joves d'estètica skin detinguts per cometre diverses agressions, dues d'elles contra immigrants, i haver robat la cartera a un vianant al centre de Girona, han passat aquest matí a disposició del jutjat de guàrdia, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat avui la policia catalana, durant la matinada de dissabte a diumenge, cinc nois i tres noies cap rapats van agredir un home pakistanès de gairebé 50 anys. La víctima va rebre un cop de puny a la cara i va haver de ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta. En la seva fugida, els joves van agredir a diversos vianants i van provocar aldarulls en un bar de la ciutat.

Una hora més tard, un home de 35 anys i nacionalitat espanyola també va ser agredit a la plaça Independència i va rebre un tall al cap. Els assaltants, a més, li van robar la cartera.

Finalment, cap a les sis del matí, el grup va ser localitzat i detingut pels Mossos d'Esquadra en la travessia Carril, a prop de l'estació de tren.

Dos d'ells, que són menors, ja han estat lliurats als seus tutors legals i els fets s'han posat en coneixement de la fiscalia de menors.

Per la seva banda, els sis majors d'edat, dues noies de 19 i 20 anys, veïnes de Viladecans (Baix Llobregat) i Caldes de Malavella (Selva), i quatre nois de 18 a 23 anys, veïns de Girona, Roses (Alt Empordà), Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental) i Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), han estat els que han comparegut avui als jutjats. S'investiga si van participar en altres fets delictius ocorreguts la mateixa nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.