Societat

Intervenen 19.000 peces de bijuteria falsificades i detenen 9 persones a Badalona

FALSIFICACIONS

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts a Badalona nou persones en una operació que ha permès intervenir 19.000 articles falsificats de prestigioses marques, com collarets, anells, rellotges i polseres, que estaven a punt per ser distribuïts en botigues per a la seva venda al detall. Segons ha informat la policia, els nou detinguts, tots ells de nacionalitat xinesa, han quedat ja en llibertat amb càrrecs per ordre judicial, excepte un, sobre el qual pesava una altra reclamació judicial.

Els agents de la policia van iniciar les seves investigacions arran de la denúncia que en unes conegudes galeries comercials de Badalona es comercialitzaven, en establiments regentats per ciutadans xinesos, articles falsificats.  En les nou botigues i en dos altells es van intervenir 18.852 peces de bijuteria, marroquineria i rellotges falsos.

Pel que sembla, segons la policia, els detinguts comptaven amb un circuit tancat de televisió dotat d'un sistema d'infrarojos, així com de sensors volumètrics, per poder controlar l'accés de persones no autoritzades als llocs on guardaven les imitacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.