Societat

Retards en 4 línies de Rodalies, tot i que l'avaria està resolta

L'avaria en el sistema d'electrificació registrada aquest dijous cap a les 15.20 hores entre les estacions de l'Hospitalet de Llobregat i Sants ha quedat resolta. A causa de l'incidència, però, es registren retards de mitja hora en el servei de la línia C-4 de Rodalies i obliga a modificar el recorregut de la C-1, C-3 i C-7.

Els trens de la línia C-1, que uneix Tordera amb l'Hospitalet, inicien o finalitzen el seu recorregut a l'Estació de França, de manera que els usuaris han de seguir el seu viatge des de l'estació de Clot-Aragó en els combois de la línia C-2.

Per altra banda, els trens de la línia C-3, que uneix Vic amb l'Hospitalet, inicien o acaben el seu recorregut a Sant Andreu Arenal, on els viatgers poden enllaçar amb la C-4, de la mateixa manera que els usuaris de la C-7, que només cobreix el trajecte entre Martorell i Montcada-Bifurcació.

Els trens de la línia C-4 mantenen el seu recorregut habitual, encara que circulen amb retards d'uns trenta minuts.

Els passatgers afectats han denunciat la falta d'informació per part de Renfe.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.