Societat

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest cap de setmana la 71a edició de Guíxols Flors, una proposta que combina diferents activitats amb les plantes i flors com a protagonistes principals. D’una banda, ha tingut lloc el tradicional concurs-exposició, que amb seu al recentment inaugurat Espai Àgora del Monestir. Gairebé un centenar de propostes (96) s’han pogut veure a la nova sala, a tocar de la Porta Ferrada, amb un gran èxit de públic, sobretot en el moment de l’obertura, dissabte a la tarda.

Guíxols Flors també combina altres activitats, com una sortida matinal de coneixement de plantes de l’entorn amb Mònica López, del grup de Natura Sterna, la col·locació d’un punt enjardinat a la placeta de Sant Joan (un treball realitzat pel Centre Ocupacional Tramuntana) i un fet molt rellevant des de fa tres edicions, com són són les catifes de flors a iniciativa de l’Associació de Festes Ganxones.

En aquesta ocasió s’han vist al carrer fins a cinc catifes de flors i plantes, tot un rècord d’una tradició que hi havia a Sant Feliu de Guíxols i que s’havia perdut fa quinze anys. Entre els col·laboradors d’enguany hi havia la Colla de carnaval Els Grillats, Cafeteria l’Arc, Espai Ganesha, el servei comunitari de l’Inst. Sant Elm i Cor de Maria-St Josep i el Centre Ocupacional Tramuntana. A causa de la situació de sequera, moltes escoles de la ciutat han ofert manualitats amb motius florals per decorar les catifes.

Dues altres propostes més (una visita a l’Ermita de Sant Elm i una visita guiada Nit als Museus del Monestir) han completat la 71a edició de Guíxols Flors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.