Societat

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

Aquest divendres al vespre s’han atorgat els premis de les Creus de Maig, un concurs tradicional de les Fires de la Santa Creu, que es celebra any rere any des del 1941. Durant el dia d’avui s’han pogut veure les Creus de les 20 entitats que s’hi han presentat. El recorregut s’ha pogut fer en trenet des de la Rambla o caminant. El lliurament de premis ha tingut lloc a l’Auditori de Caputxins a la tarda i s’han entregat els següents premis: el premi a la Creu amb el millor disseny ha estat per l’AAVV Cendrassos “Calidoscopi”; el premi a la Creu amb la millor composició floral l’ha obtingut CRE Vilatenim “Les verdures surten per la Festa”.

El premi a la Creu més original l’han atorgat a AAVV Eixample per “Eixample, 40 anys fent barri”; el premi a la Creu més tradicional ha estat per l’AAVV Enric Morera per “Dues mirades!” i el premi a la Creu més daliniana: AAVV Horta de l’Hospital “Al veí més universal”.

El jurat també ha concedit tres mencions especials a l’AAVV Barri de l’Estació “Per una creu ben gran”; al Casino Menestral Figuerenc per “Esperança” i per l’asil Vilallonga per “Records”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]