Societat

successos

Detinguts sis lladres reincidents que estaven a punt de tornar a robar

Operació dels Mossos de la comissaria del districte de Sant Martí per la prevenció de robatoris amb força en pisos

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del districte de Sant Martí de Barcelona han detingut aquesta setmana sis homes en el marc d’un dispositiu de prevenció de robatoris amb força. Les detencions es van produir les matinades del 24 i el 25 de març en un operatiu en el qual els agents anaven vestits de paisà i amb vehicles sense identificar. Feien tasques de prevenció de robatoris amb força a establiments comercials i a domicilis i van fer les detencions en el moment en què els lladres estaven a punt de cometre més delictes. Els van enxampar ‘in f raganti’. Els sis detinguts, que tenen entre 25 i 42 anys, tenen antecedents i van passar a disposició judicial.

La primera actuació va tenir lloc el passat 24 de març a la matinada, quan els agents van detectat al carrer València un home que coneixen per tenir antecedents per delictes de robatoris amb força. Els agents van veure com, juntament amb un altre home, caminaven pel carrer amb actitud vigilant fins que es van aturar en un edifici.

Segons informa la policia en un comunicat, mentre un controlava l’entorn, l’altre va forçar el pany de la porta d’accés amb un plàstic i va accedir a l’interior, d’on va sortir minuts després. Els agents els van aturar quan abandonaven l’immoble i, en l’escorcoll, els van trobar diverses eines per cometre robatoris amb força i marcadors de plàstic. A l’edifici, hi havia tres pisos marcats. Els arrestats tenen 37 i 42 anys i estan acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força.

La tercera persona detinguda va ser enxampada la mateixa matinada, unes hores més tard, quan uns altres agents de paisà van observar un home que estava mirant, ajupit, el pany de la porta d’accés a una finca del carrer Coll i Vehí. Segons relata la policia, l’home va marxar amb celeritat quan va veure passar el vehicle i va entrar a una parada de metro. Quan intentava pujar a un comboi, els agents el van aturar. En l’escorcoll, li van trobar diversos estris per cometre robatoris amb força. L’arrestat té 26 anys, té antecedent per fets similars, i va quedar detinguts com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

L’última actuació es va produir la matinada del dia 25 quan agents de paisà van localitzar un home pels voltants del carrer Tànger que la policia sabia que tenia antecedents per robatoris amb força. Els policies van veure com, poca estona després, es trobava amb dos homes més i van decidir seguir-los. Segons la policia, a l’avinguda Diagonal van manipular la porta d’accés a un bloc de pisos i hi van entrar.

Les patrulles van interceptat un dels homes en el moment que va sortir de l’immoble i van comprovar que, a dins, els altres dos estaven forçant el pany de la porta d’un pis. En l’escorcoll, també es van trobar eines per fer robatoris amb força i van comprovar que hi havia 10 pisos amb marcadors a les portes d’accés. Els detinguts tenen 25, 33 i 40 anys i van quedar detinguts coma a presumptes autors d’un delicte de robatoris amb força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia