Societat

Topada entre Junts de Figueres i la Cate per l’ús del vestíbul

L’associació que gestiona l’espai es va negar a cedir-lo per servir un refrigeri durant l’acte de presentació del programa

Des de Junts no s’estén aquesta decisió i es va optar per fer-ho a l’entrada

La presentació del programa del candidat de Junts per Figueres , Jordi Masquef, amb l’anunci estrella del fitxatge de l’exalcalde socialista Joan Armangué com a assessor ferroviari sense remuneració, dimecres a la tarda, va tenir el seu acte anecdòtic quan aquest va finalitzar . Després de la presentació, a la que hi van assistir més de 250 persones, es va produir una topada amb membres de l’associació que gestiona el centre, l’ entitat cultural La Cate . Aquests, i segons explica Junts, no autoritzaven a utilitzar el vestíbul per fer un refrigeri, perquè consideraven que la Cate ja disposa d’un servei de bar. Fins al lloc es va desplaçar Lluís Illa, president de l’entitat, que els va recordar que la Cate disposava d’un bar a l’entitat i que és per això que no els autoritzava a fer servir altres espais per fer la festa.

Des de Junts s’argumenta que s’havia optat per contractar un servei de càtering, perquè era més operatiu, ja que “el bar no disposada de tantes copes de cava”. El servei de bar de la Cata és una concessió, la qual fa precisament poc que ha canviat de mans. Finalment, “en comptes de fer-ho al vestíbul ho vam fer a l’entrada, al costat de la porta de sortida, obligant les cambreres a anar amb abric. A més, ens vam comprometre a deixar-ho tot net”. El vestíbul de la Cate, i segons Junts, és un espai on tradicionalment ja s’han fet activitats com la que van fer ells, així com refrigeris, motiu pel qual “no s’entén la topada”. Amb tot, i “davant l’èxit de l’acte de presentació de programa,”es treu importància i es vol deixar com a una anècdota.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]