Societat

Investiguen l'atropellament mortal d'un noi a la N-II, a Girona

Els Mossos d'Esquadra busquen el conductor que ha envestit el jove, que tenia 31 anys i era veí de Flaçà (Gironès),

La víctima conduïa un ciclomotor sostret, que ha estat localitzat aparcat al voral de la carretera

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atropellament mortal d'un veí de Flaçà de 31 anys, aquest divendres a la nit, a la carretera N-II, al punt quilomètric 718, a l'alçada de Girona.

El cadàver del jove ha estat localitzat en un voral de la via. A pocs metres de distància, la policia ha trobat un ciclomotor aparcat, que posteriors investigacions han determinat que havia estat utilitzat per la víctima. El vehicle consta com a sostret, segons han assegurat fonts policials, que en tot cas desvinculen aquest fet de l'atropellament mortal del jove.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea de Trànsit de Girona busquen el conductor que ha envestit el jove, que s'ha donat a la fuga. De moment, no es tenen detalls sobre el seu parador.

L'accident s'ha produït passades les deu de la nit, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dos dotacions dels Mossos, dos més dels Bombers de la Generalitat, efectius del Servei Mèdic a més també del metge forense.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.