Societat

Un incendi obliga a desallotjar catorze persones en un hostal de Falset

Un incendi ha obligat als bombers a desallotjar les catorze persones que ocupaven un hostal de la localitat tarragonina de Falset, de les quals només una ha necessitat ser atesa a l'Hospital de Mora d'Ebre amb símptomes lleus d'intoxicació.

Segons que ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, els Bombers de la Generalitat han treballat en l'incendi de l'Hostal Sport, situat als números 4-6 del carrer Miquel Barceló de Falset, després de rebre l'avís poc abans de les 2 de la matinada. A causa de la gran quantitat de fum els bombers han evacuat a les catorze persones que havia a l'interior de l'edifici.

Tots els evacuats, entre ells la propietària de l'hostal, que viu en el mateix edifici, han estat traslladats al Centre d'Atenció Primària de Falset per a una revisió, i posteriorment han estat reallotjats en una fonda de la mateixa localitat.

Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat onze dotacions dels Bombers de la Generalitat que a les 4 de la matinada ja donaven el foc per controlat.

L'incendi ha cremat especialment la zona de la bugaderia, situada a la planta subterrània de l'hostal, on han cremat alguns trasters i armaris amb roba, així com una zona en la qual es trobaven les cambres frigorífiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.