Societat

Les avaries d'aquest dimecres han afectat 182 trens i 33.000 passatgers i De la Vega diu des de l'Argentina que "no s'entenen" les queixes

El president d'Adif i el director de rodalies Renfe de Barcelona, Antonio González i Miguel Ángel Remacha, respectivament, han justificat les incidències d'aquest dimecres al servei de Rodalies Renfe a la tempesta elèctrica "excepcional" que ha caigut al litoral de Catalunya.

Remacha ha informat del nombre de trens afectats, 182, i del nombre de passatgers, 33.000. El president d'Adif ha tornat a repetir que "lamenta profundament les molèsties que s'han pogut ocasionar als usuaris" per la deficiència dels serveis, que estan condicionats per la "manca d'inversions" dels últims deu anys.

González ha manifestat que aquestes incidències estan justificades pel disseny d'implantació del TGV a la seva arribada a l'estació de Sants, que és el pitjor que s'hauria pogut definir.

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha dit des de Buenos Aires que l'executiu de Rodríguez Zapatero treballa "sense descans" per solucionar els problemes ferroviaris que pateixen els catalans. A més de, també, demanar disculpes creu que no s'entenen les queixes dels usuaris de Renfe tot al·legant que quan hi ha obres són fruit d'inversions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.