Societat

El Bloc d'Alboraia demana que s'augmente el nombre de places d'aparcament al carrer

Considera que es podria racionalitzar l'espai sense perjudicar els vianants ni la circulació

El Bloc d'Alboraia ha demanat a l'equip de govern que s'augmente el nombre de places d'aparcament de vehicles al carrer. La regidora del Bloc ha arreplegat la petició dels veïns que demanen una racionalització de l'espai públic que permeta l'estacionament de més vehicles en el carrer «sense que això provoque una minva de la qualitat de vida de les persones que transiten a peu pels carrers», afirma Àngels Belloch.

El partit valencianista creu que cal un estudi detallat de l'espai públic del municipi i d'aquelles zones on hi ha major demanda d'aparcament, de forma que les noves zones per a vianants es vegen compensades amb un augment de la possibilitat d'estacionar-hi vehicles. Segons explica Belloch, el centre històric, Palmaret, Rei en Jaume, Sant Josep Obrer, els voltants del Palau o la Patacona són les zones en què és més difícil aparcar. «Hi ha fórmules molt variades per a augmentar l'espai destinat a aparcament, sense que això repercutisca en la circulació tant dels vehicles com dels vianants», assegura la regidora valencianista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia