Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dimecres de calma meteorològica

El cel serè predominarà arreu, només trencat pel pas d’alguns núvols alts i el creixement de núvols d’evolució

La temperatura serà lleugerament més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Metocat

Aquest dimecres estarà marcat pel domini del sol en general i temperatures més altes, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Es preveu cel serè arreu o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i el creixement d’alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya, que no s’espera que deixin precipitació.

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d’entre 23 i 28 ºC al Pirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Al centre del dia bufarà vent fluix amb cops moderats, de component sud i oest a la meitat oest i de component sud i est a la meitat est. A l’inici i al final del dia el vent serà fluix i variable amb terral a la costa.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]