OSOR (Selva)

Fira del Senglar

Amb més música

A les activitats tradicionals, la setena edició de la Fira del Senglar d'Osor hi ha sumat la música. «Aquest any hem incorporat al programa un ball de tarda i un concert per als joves, que serà a càrrec del grup Anònims, i es manté l'actuació infantil per a la mainada», explica Montse Planchart, de l'Associació de Comerciants d'Osor, una de les entitats organitzadores, que també destaca el vessant gastronòmic de la festa: «Una quinzena de cuineres preparen diferents receptes de senglar que després s'ofereixen als visitants.» L'any passat es van servir uns 400 tastos. A més, els caçadors prepararan carn a la brasa per esmorzar, al migdia es podrà menjar arròs i l'AMPA de l'escola La Vall oferirà botifarra de senglar.

La fira, al carrer

El vessant comercial de la fira està garantit amb la cinquantena de parades d'artesania, productes naturals i articles de cacera que s'instal·laran als carrers i amb l'oferta de les botigues del poble. A més, també es podrà visitar l'exposició d'animals de pagès i de gossos de caça; passejar entre les puntaires de la trobada, o admirar els tractors i màquines antigues, entre altres coses.

2 de maig. Tiquets de l'arrossada: 16 euros. Tastets i beguda: 2,5 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.