Societat

Els Mossos utilitzen la pistola elèctrica per primera vegada a Salt

Els agents recorren a aquest dispositiu per reduir un home que havia agredit la seva dona i la seva filla en un bar

L’agressor, que no ha patit cap dany, és acusat de d’un delicte de violència domèstica i un altre d’atemptat contra agents de l’autoritat

Els Mossos d’Esquadra han utilitzat per primera vegada la pistola elèctrica per reduir un maltractador a Salt (Gironès). Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l’ACN, el detingut, de 43 anys, ha estat arrestat sense patir cap dany.

Els fets van passar aquest dissabte cap a les tres de la tarda en un bar del carrer Sant Antoni. La dona volia endur-se la nena del bar però l’agressor s’hi va oposar i va començar la discussió. Va ser aleshores quan es va trucar als Mossos, que van acudir al lloc dels fets, acompanyats de la Policia Local.

Quan els agents van arribar a l’establiment l’home estava molt alterat i també els va intentar agredir. És per això que van recórrer a la pistola elèctrica per tal de poder-lo detenir amb seguretat.

Aquesta és la primera vegada que els Mossos han fet servir aquest dispositiu a Catalunya des de la seva implantació el juny passat.

L’home ha estat acusat d’un delicte de violència domèstica i un altre d’atemptat contra agents de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]