LA CELLERA DE TER (Selva)

Matança del porc

Un tradició recuperada

Amb l'intent de recuperar el tradicional àpat familiar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter celebra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambient familiar un cop l'any era la garantia de poder menjar carn i cuinar amb greix una llarga temporada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esdevingut un referent de la cuina casolana i els organitzadors, el Centre Cultural Parroquial, la presenten destacant-la com a «gastronomia tradicional recuperada, i la primera de les comarques gironines».

14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Un musical de l’alumnat de l’escola Àgora al Teatre Municipal de Girona

girona
GIRONA

La UdG premia onze treballs de recerca d’alumnes de batxillerat

GIRONA

La Copa Amèrica accelera l’arribada dels Mossos al Port

Barcelona

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró