Almoines celebra l'homenatge als veïns de més de noranta anys

L'Ajuntament d'Almoines obri la setmana de la gent major amb l'espectàcle de màgia i amb l'homenatge a les persones més majors del poble.

El dimarts, 15 de desembre, es reuniren al llar dels jubilats diversos veïns del poble, entre ells els homenatjats. Al poble hi ha cinc veïns de més de 90 anys: José Ramón Fuster Calafat (95 anys), Concepción Català Estruch (93), Mª Cruz Olcina Tomás (93), Dolores Soldevila Morant (93) i José Costa Banyuls (90). Dels cinc, pogueren acudir a l'acte dos, Concepción Català i José Costa, acompanyats dels seus familiars. En acabar, l'alcalde, Vicent Ribes, i la Regidora de Serveis a les Persones, Pepa Garcia, anaren a visitar a la resta d'homenatjats.

El dimecres, es celebrà el ball i el berenar per a la gent major del poble. Hui, dijous es celebra el tradicional dinar dels jubilats amb més de 200 veïns convidats. El dissabte, els jubilats i pensionistes tindran l'entrada gratuïta al parc del trenet Alcoi-Gandia d'Almoines. Finalment, el diumenge es realitzarà l'excursió a Carcaixent, patrocinada per la Diputació de València (SARC), on es farà un itinerari per conéixer els origens de la taronja i la seda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.