Més assistents i participació que mai en la nova ubicació de la XIV Fira Mercat de Nadal i V d'Entitats de les Franqueses del Vallès

La XIV Fira Mercat de Nadal i V d'Entitats de les Franqueses del Vallès ha estat un èxit rotund amb més assistents i participació que mai en la nova ubicació a la rambla de la carretera de Ribes, segons afirma el consistori. Al llarg dels dos dies, el dissabte 12 i diumenge 13 de desembre, les diferents activitats organitzades han registrat un increment notable respecte d'anteriors edicions, així com el nombre d'assistents, que s'ha multiplicat.

La mostra es va inaugurar el dissabte al matí per part de l'alcalde, Esteve Ribalta i dels regidors de l'equip de govern. Un cop es va tallar la protocol·lària cinta, la comitiva va fer un llarg recorregut pels estands de les entitats i els divers01os escenaris exteriors i recintes tancats que enguany s'havien disposat a la nova rambla de la carretera de Ribes i a la plaça de l'Ajuntament.

La XIV Fira Mercat de Nadal i V d'Entitats de les Franqueses del Vallès organitzada per l'Àrea de Dinamització Econòmica, Treball i Comerç de l'Ajuntament de les Franqueses presentava com a principal novetat la seva ubicació a la nova rambla de la carretera de Ribes, les obres de la qual van finalitzat a principis d'aquest mes de desembre. Els anteriors anys la fira s'havia fet a la Masia de Can Ribes.

La distribució d'aquest any anava des de la plaça de l'Ajuntament, on es va instal·lar la Carpa Escenari, fins a la carretera de Ribes a l'alçada de la plaça de Can Font, on es van ubicar i Els Encants de Nadal. Entre aquests dos espais hi havia la zona d'inflables i animació infantil a la plaça de l'Ajuntament; l'exposició d'animals de granja, a l'aparcament de l'antic local de correus; la parada de cotxes clàssics, al principi de la rambla; el Mercat d'avets, flors de Nadal i artesania, a continuació; i la Carpa d'Entitats, a la nova rambla.

A banda de la ubicació, cal destacar que la mostra ha comptat amb diverses novetats molt reeixides com ara el Mercat d'Avets i Flors de Nadal o el mercat popular Els Encants de Nadal, organitzat per l'Associació Cívica i Cultural de Corró d'Avall

L'èxit de la XIV Fira Mercat de Nadal i V d'Entitats s'ha constatat en les diverses activitats organitzades, des de la botifarrada del diumenge, amb un total de 600 entrepans repartits, a la tradicional escudella d'en Pep Salsetes de dissabte la matí que van exhaurir les 700 racions que es van servir. Pel que fa a la vinculació de la Fira amb la Marató de TV3, ha tingut més activitats solidàries, amb la Pedalada Popular o la passejada en cotxe clàssic.

L'aportació d'enguany a la Marató ha arribat als 1.080,03 euros, gairebé el doble del que es va recaptar l'any passat.

Durant el cap de setmana també es van realitzar activitats puntuals com representacions teatrals, concerts, cercaviles, cant rociero o exhibició de kariokas entre d'altres, per part de les entitats a l'escenari muntat a la plaça de l'Ajuntament.

El diumenge a la tarda la Fira va encarar el tram final amb el lliurament dels premis del Concurs infantil de dibuix, que serà la imatge de la propera edició i del premi al millor estand de la carpa d'entitats, dotat amb 500 euros. Enguany el guardó ha estat per a la Fundació Apadis, que va quedar per davant de l'Associació Llar d'Avis de Bellavista, el Casal de la Gent Gran de les Franqueses i l'Ampa del CEIP Joan Camps i Giró.

Després del lliurament de guardons, per part de l'alcalde de les Franqueses, Esteve Ribalta va cloure la Fira expressant l'agraïment a les persones i entitats que han participat en l'exitosa edició d'enguany. L'alcalde va reiterar la vitalitat i riquesa del municipi i va destacar que la nova rambla de la carretera de Ribes esdevé “un lloc d'unió i passeig a Corró d'Avall. Hem aconseguit una rambla que fa centre, aquest espai fa molt poble i n'estem molt contents”, va concloure



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.