Societat

Quatre morts a Bilbao per un incendi en una casa de fusta

Dos adults, un adolescent i un nadó van morir ahir després de declarar-se un incendi en un edifici situat al número 7 del carrer Barinaga del barri bilbaí de Zorroza, i nou persones més van ser ingressades en diversos hospitals biscaïns, dues d’elles en estat molt greu. A més, nombroses persones van ser ateses a la zona pels serveis d’emergència; en total, una vintena d’afectats. Per causes que es desconeixen el foc es va declarar a 2/4 de 7 del matí en un edifici amb estructura de fusta, i es va donar per extingit a 1/4 de 9 del matí.

Els cossos dels quatre morts van ser rescatats pels bombers i després de 2/4 d’1 van ser traslladats al Servei de Patologia Forense de Bilbao, per a la realització de l’autòpsia.

L’alcalde de Bilbao, Joan Maria Aburto, va reconèixer que la situació era molt complicada i es va declarar “trencat”. “Hi ha una tragèdia sobre unes famílies i això és el trist i rellevant”, i va traslladar el condol i el de l’Ajuntament a les famílies. També va explicar que era “difícil determinar les causes de l’incendi perquè la situació de l’edifici des del punt de vista tècnic és de col·lapse”, tot i que no estava declarat en ruïna, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]