LLAGOSTERA (Gironès)

Festa major 2009

Els gegants fan festa

A les 7 d'aquesta tarda, amb un repic de campanes i una cercavila a càrrec de la colla gegantera de Llagostera, comencen els actes programats com a festa major 2009. I és que, tal com és costum de sempre, la festa se celebra per la Pasqua Granada.

Entre el reguitzell d'actes i activitats, d'alguns dels quals ja queda constància destacada en les planes següents, cal tenir molt present que avui, a les 11 de la nit, hi haurà el correfoc amb els Diables de l'Onyar i, després, el pregó «de la crisi» a càrrec dels Germans Colom. D'altra banda, tampoc cal deixar en l'oblit que demà dissabte, dia 30, a les 11 del matí, hi haurà la recuperada baixada de carretons, que arriba a la cinquena edició. Aquesta activitat està adreçada sobretot als amants de la velocitat i dels esports d'aventura sobre l'asfalt, i també a tots aquells que se les empesquen per construir-se un giny a vegades de característiques molt especials. L'important és que aquesta activitat, que es va recuperar l'any passat, després de dues edicions sense portar-se a terme, fa gaudir tant els participants com els espectadors. Per a aquesta edició, les obres que hi ha a diferents carrers del poble fan que no es pugui concretar l'itinerari fins a darrera hora. I, segons diuen els organitzadors, «aquest fet encara afegeix un punt més d'emoció als participants».

JOSEP BOFILL

Del 29 de maig al 2 de juny. Concert Manu Guix, preu: 12 euros. La resta de concerts joves, gratuït.http://www.llagostera.cat
www.llagostera.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.